Velkommen!

For å bestille bloggdesign/layout kontakt: Lene-@live.no

Bloggen er under konstruksjon, så ting er uferdig her. Menyknappene kommer opp så fort som mulig så dere får tatt i bruk porteføljen - mine forrige arbeid, priser og bestillingsinfo.

Mer info kommer.

Med vennelig hilsen Lene.

Creativity-designs: 150kr

Last updates: 01.07.2011


Hei alle sammen.
Jeg har fått endret på designet her, den er bare midletidig - ikke mye fancy stuffs. Enderlig er det sommer, nå er jeg virkelig gira på å få laget flere super-design til dere. Har lært meg nye trikser, koder og mer Photoshop så klart. Det er jo bare supert, jeg har i det siste lagd en del Shabbystyle-design - fint at kundene faller for disse type designene. Veldig morsomt å lage dem også. Nå har jeg tatt godt grep på nye koder og mange muligheter på Photoshop.

Jeg lanserer nå: CREATIVITY-designs

Creativity-designs består mye av Photoshop, som gir naturlig skygge rundt bloggen(funker for alle nettlesere siden det er laget med Photoshop og ikke koding), gir utrolig effekter, mønster/hva enn måtte ønske i skrivefeltet, evt skrift under bloggen/ved siden av, header/deler av bloggen med animasjon, superstilige menylinjer, avrundet sidemeny(funker for alle nettleser) eller animert sidemeny & muligheten er uenderlig. Det er som om du kan designe ditt eget drømmedesign, du sender meg beskrivelsen - ønske oppfylt.

Hvis dere ser på de designene jeg lagde for en god god god stund siden består de kun av koding nesten, utenom headeren. Noe som er veldig kjedelig, godt å lære seg nye ting - Photoshop er nå en av de viktigste hjelpemidlet.

Prisene og designnavnene er blitt endret, dere finner det''HER''.

*SOMMERTILBUD*

''Creativity-designs'' koster til vanlig 250kr,-
Men siden det er sommer, hvem vil ikke friske opp bloggen sin med en tiltrekkende design? - en uforglemmelig design.

Prisen nå er: 150kr- tilbudet varer t.o.m 6.juli, etter oppgitt dato er det orginalprisen som gjelder.

 

Ønsker dere alle en fin sommer, uansett hvor enn dere befinner dere

..Lene

 

 

NB! Menyknappene blir gjort ferdig i løpet av dagen så dere får tatt det i bruk.

 

Kundeliste

Kundelisten for øyeblikket:

Solveig Marie H. - ferdig

Cecilie F. - ferdig

Trine L.

Ida G.

 

Vil du bestille? ta kontakt.

 

Kontakt

Lurer du på noe eller trenger designhjelp?
Ta kontakt.

Lene-@live.no 

Webdesigner

 

Lene: Jeg er ei jente fra Østlandet som har jobbet veldig mye med webdesign og grafiskdesign. Selv om jeg går på allmenn-linjen(studiespesialisering). Selv om jeg ikke går på Media & Kommunikasjon så går tiden min mye til designlaging siden jeg har så utrolig mange herlige kunder som er ivrige på å bestille. Har fått så mange positive kommentarer og det gjør meg ekstra motivert og glad. Daglig finner jeg inspirasjoner til designene jeg lager, veldig opptatt av hva kundene synes og mener. Koding av html & css er noe jeg har drevet med siden vi fikk vårt første pc her i huset. Første gangen jeg så ''lyset'' var da jeg oppdaget den uproffe siden ''www.Piczo.com''. Det var da jeg begynte med html og css. Grafisk begynte jeg langt etter, det begynte jeg ikke ordentlig med før jeg fikk Paint Shop Pro og Photoshop. Jeg behersker Photoshop best, fordi funksjonene er avanserte nok til det jeg driver med og det finnes uendelige måter å få fikset og mikset ting på. Hvis vi ser bort i fra webdesign & grafisk- så gjør jeg andre ting som andre normale tenåringer gjør. Ha det gøy! Min andre favoritt hobby er å tegne, jeg tegner portretter. Har drevet med det i en lang periode og synes det er helt topp. 

Min personlige blogg: http://lenels.blogg.no/


Priser

PRISOVERSIKT:


Kodet design; - alt består kun av koding(html & css). Utenom header.

Encoded #1 - 150kr 
Encoded ''platina'' - 170krCreativity design; - består av mye kreativt bruk av Photoshop og koding. Designene er mer proft - uenderlig med muligheter.

 Creativity #1 - 250kr

Creativity #2 - 300kr

Creativity ''platina'' - 350kr


Avansert design; - standar design, bruk av koding og nøytralt med Photoshop.

Avansert #1 - 200kr
Avansert #2 - 230kr
Avansert ''Platina'' - 260kr


Header/layout:

Avansert layout - 80kr
Platina layout - 120kr


Logo/banner/el.noe lignende:

Basic - 75kr
Avansert - 150kr
 


Forskjellige koding:

(Meny):
Dropdown meny - 80kr
Horisontal meny(vanlig) - 75kr
Menyknapper(designet m/Photoshop): 20kr pr stk  

(Sidemeny):
Sidemeny ved siden av header - 30kr
Photoshop sidemeny: 100kr
Fjerne arkiv, kategori, profilbilder osv - gratis
Større profilbilde - 25kr


(Oppsett):
Dele sidemeny opp i bokser - 30kr 
Runde hjørner - 45kr 
Stillestående bakgrunn - 35kr
Bakgrunnsfarge bak overskriften - gratis
Skille bloggfelt og sidemeny - 45kr

(Annet):
Signatur i innlegger - 25kr

mer > kommer


 

Tar i mot bestillinger!

Jeg tar i mot designbestillinger denne helgen!

Pause!

EDIT!!!: Jeg tar i mot bestillinger, men lager dem kun i helgene!


Jeg må desverre ta meg en ganske lang pause fra og med i dag. Dette er siste halvår for meg på ungdomskole, siden dette nærmer seg sommer drukner jeg nå i tentamen og eksamen. Det blir en rekke store prøver og bla muntlig eksamen fremover. Dette er utrolig viktig for meg og fremtiden min, så derfor velger jeg å fokusere på det ovenfor ''bloggdesign''. Jeg lover å komme tilbake den 10.junifordi da er jeg ferdig med alt og får jeg sikkert mer tid til bloggdesign. Skal være mer effektiv med å lage bloggdesign når jeg kommer tilbake. Under pause perioden skal jeg prøve å lære meg nye ting innen koding og Photoshop, finne inspirasjon og håper på at kreativiteten forsatt er der. 

Fra og med den 10.juni blir det rabatt på bloggdesign ''comeback'' - 
- De 10  første  som bestiller design får ''Comeback webdesigns'' for kun 150kr (avansert)

Lønner seg virkelig å være en av de ti, siden etter en lang pause får jeg inn nye ideer og er mer effektiv. 

Det er mulig å forhåndsbestille ''Comeback webdesigns'' NÅ. Men jeg begynner ikke på designet før 10.juni.
Da har du iallefall sikret deg plass til comeback'n.
For å forhåndsbestille, skriv til: Lene-@live.no om at du vil sikre deg plass, så skal jeg skrive deg opp.

 

*Kommer til å oppdatere her av og til*
''kanskje slenger jeg ut et par gratis design om jeg har tid'*

 

- Lene - Lenels.blogg.no - bylene.blogg.no :-*

Tar i mot designbestillinger!

Hei! Jeg tar i mot designbestillinger igjen.
 

Gratis design (1) - Photoshopdesign

Har lagt ut kodene til designet her: http://gdbylene.blogg.no/
Ble en ganske jentete design denne gangen da, skal lage flere om jeg har tid fremover.

Photoshop design m/scroll.

Hvis det er noe dere lurer på så sleng det i kommentarfeltet :-)Hva synes dere?

Gratisdesign på vei

Hei! Har et par designbestillinger jeg må fikse i dag, men siden jeg er så snill så skal jeg fikse dere et ''gratisdesign''.
Skal være ekstra snill?! Skal lage et Photoshop design og dere kan laste den ned gratis. Har sett mange gratisdesign, men ikke Photoshopdesign. Så har bestemt meg for å lage det, kun til dere. Siden det er mange som har spurt om jeg kunne lage gratisdesign og jeg har stadig skuffet dem med ''nei''. Så here we go! Jeg legger ut kodene når jeg er ferdig med designet. 

* Legger det ut i løpet av dagen.

Det beste av alt med Photoshopdesign er at visse folk ikke kan fjerne linken til hvem som har laget designet. Det er en del av designet. Så den eneste måten å fjerne det på, er at du fjerner hele designet. ''Lite kult'', men siden folk ikke har respekt å bare fjerner det bort har jeg desverre ikke noe valg. 

Hvis dere forsatt ikke vet hva et Photoshopdesign er, ta en titt på designe mitt. Det er et Photoshopdesign!

 

* Er gratisdesign noe for dere? kommer dere til å ta det i bruk?
 

Informasjon

INFO:

Jeg lager designene i et såkalt designermaker-blogg som jeg kaller det for. Det er der jeg bygger opp og mekker designet. Jeg har hovedsakelig tre designmaker blogger, lagde tre slik at jeg kan drive med flere designer på engang når det er mange bestillinger i huset
#1: www.bloggdesigndritt.blogg.no #2: www.Bloggdesigndritt1.blogg.no #3: www.bloggdesigndritt3.blogg.no
Så hvis du bestiller nå så er det en av disse bloggene jeg kommer til å ta i bruk for å lage ditt design, så jeg trenger ikke passord og brukenavne ditt.  Alle layouter blir lagd enten i Photoshop cs3 eller cs2.
Når designet er ferdig laget så tar jeg å sende deg kodene via mail.
Hvis jeg lurer på noe så mailer jeg kundene, så derfor bør dem være oppdatert på mail. Det tar jo fryktelig lang tid det med venting på svar, så derfor fyll godt ut på bestillingskjemaet og hold deg godt opdatert på mail. Under hele prosessen kan dere holde dere oppdatert om hvor langt jeg har kommet med arbeidet og evt gi tilbakemeldinger. Etter at du har sendt bestillingskjemaet og jeg har bekreftet at jeg har mottatt den, så vil jeg senere oppgi deg bloggen der jeg lager designet. Når jeg har fullført designet og du har sett designet og er fornøyd så er det pengeoverføring. Etter at jeg har mottatt pengene, sender jeg deg kodene og hvis du evt har problemer med å sette dem inn, så gjør jeg det med glede for deg.  

Hvis det er noe du lurer på ta kontakt.

Mail: Lene-@live.no


BETALINGSMETODER:

Nettbank(anbefaler + raskest)

Posten (jeg tar ikke ansvar om pengene ikke når frem)

Bestill

Du kan selv velge om du vil fylle ut skjemaet under eller kun sende inn beskrivelse om hvordan du vil ha designet/layouten. Du sender beskrivelsen/bestillingskjemaet til:

Mail: Lene-@live.no

Du får svar så fort som mulig! Som svar får du enten om jeg kan begynne med designet ditt eller om du evt er på ventelista. Når du er på ventelista har du krav til å droppe ut, men du må gi beskjed til meg slik at jeg får fjernet deg av ventelista. Grunnen til at jeg lagde denne listen er for at du slipper så utrolig mange spørsmåler fra meg angående farger på designet og mye sånt. Men det kan hende det av og til dukker opp spørsmåler som må besvares før jeg i det hele tatt kan ta skritten videre med designet så det er fint om du er oppdatert på mailen, i tillegg til listen kan du legge til ekstra beskrivelse slik at det blir lettere for meg å forstå hva du ønsker.

Til prisoversikten ''HER''BESTILLINGSKJEMA

Navn & bloggadresse:

DESIGNTYPE: (f.eks Photoshop design):

FARGER
- farger på layout/header:
- bakgrunnsfarge på innlegg:
- bakgrunnsfarge på blogg:
- overskriftsfarge:
- farge på innleggsskrift:

STØRRELSE (kun hvis du ønsker en spesiell str)
- bredde på blogg:
- høyde på header:

TEKST PÅ HEADER (Hva som skal stå med stor skrift på headeren, og om du vil ha noe annet)
- hovedtekst:
- undertekst:

ANNET
- Linker i header, menylinje under header, oppdelt sidemeny?:
- inspirasjon (om du har andre blogger å vise til):
- legg ved bilder, kun høy kvalitet godtas.
minimum 2 bilder.
- høy sidemeny eller standar:

BETALING
- Nettbank eller posten:

NOE MER?
- Ekstra opplysninger:


 

Portefølje

For å komme til porteføljen, trykk: ''HER'' eller http://portefolje.blogg.no/

Forklaring på Photoshop design:


Forklaring: #1) Der skal headeren plasseres #2) Der skal menyen plasseres(hvis du evt skal ha det) #3) Textarea m/ scroll #4) Sidemeny, der kan du ha info, link, bilder & m.m(valgfritt). Med Photoshop-design får du skygger og mange andre fordeler. Dette er bare et eksempel så du kan få andre varianter av Photoshop-design også.TILBAKE » FORSIDEMamma, kjæreste, sykepleier og hestetrener. En feelgoodblogg å lese på når livet blir alt for A4. Lager pluss- og minusliste for livet generelt. Jeg tar ikke ansvar for mine lesere, men tar gjerne del i deres tanker. Blogger med stor skrivetrang, rask fotofinger og enestående musikksmak!

Venneforespørsel »
Design laget av Bylene.blogg.no

hits