Creativity-designs: 150kr

Last updates: 01.07.2011


Hei alle sammen.
Jeg har fått endret på designet her, den er bare midletidig - ikke mye fancy stuffs. Enderlig er det sommer, nå er jeg virkelig gira på å få laget flere super-design til dere. Har lært meg nye trikser, koder og mer Photoshop så klart. Det er jo bare supert, jeg har i det siste lagd en del Shabbystyle-design - fint at kundene faller for disse type designene. Veldig morsomt å lage dem også. Nå har jeg tatt godt grep på nye koder og mange muligheter på Photoshop.

Jeg lanserer nå: CREATIVITY-designs

Creativity-designs består mye av Photoshop, som gir naturlig skygge rundt bloggen(funker for alle nettlesere siden det er laget med Photoshop og ikke koding), gir utrolig effekter, mønster/hva enn måtte ønske i skrivefeltet, evt skrift under bloggen/ved siden av, header/deler av bloggen med animasjon, superstilige menylinjer, avrundet sidemeny(funker for alle nettleser) eller animert sidemeny & muligheten er uenderlig. Det er som om du kan designe ditt eget drømmedesign, du sender meg beskrivelsen - ønske oppfylt.

Hvis dere ser på de designene jeg lagde for en god god god stund siden består de kun av koding nesten, utenom headeren. Noe som er veldig kjedelig, godt å lære seg nye ting - Photoshop er nå en av de viktigste hjelpemidlet.

Prisene og designnavnene er blitt endret, dere finner det''HER''.

*SOMMERTILBUD*

''Creativity-designs'' koster til vanlig 250kr,-
Men siden det er sommer, hvem vil ikke friske opp bloggen sin med en tiltrekkende design? - en uforglemmelig design.

Prisen nå er: 150kr- tilbudet varer t.o.m 6.juli, etter oppgitt dato er det orginalprisen som gjelder.

 

Ønsker dere alle en fin sommer, uansett hvor enn dere befinner dere

..Lene

 

 

NB! Menyknappene blir gjort ferdig i løpet av dagen så dere får tatt det i bruk.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

TILBAKE » FORSIDEMamma, kjæreste, sykepleier og hestetrener. En feelgoodblogg å lese på når livet blir alt for A4. Lager pluss- og minusliste for livet generelt. Jeg tar ikke ansvar for mine lesere, men tar gjerne del i deres tanker. Blogger med stor skrivetrang, rask fotofinger og enestående musikksmak!

Venneforespørsel »
Design laget av Bylene.blogg.no

hits